Kodėl verta perkurti elektroninę parduotuvę?

Kodėl verta perkurti elektroninę parduotuvę?

Kodėl verta perkurti elektroninę parduotuvę?

 

Elektroninės parduotuvės atitikimas naujausiems programavimo, internetinio dizaino bei rinkodaros reikalavimams – raktas į Jūsų verslo sėkmę. Šiame straipsnyje pamėginsime suprasti, kodėl verta perkurti elektroninę parduotuvę? Ir kodėl tai aktualu Jums?

Visų pirma, perkūrus elektroninę parduotuvę į techniškai naujesnę e-shop platformą, padidės jos vartotojų srautas. Vadinasi, išaugs ir potencialių klientų ratas. Būdami e-komercijos sprendimų specialistais, mes dažnai matome, kad viena ar kita elektroninė parduotuvė yra techniškai pasenusi. Dažniausia problema, pasitaikanti kalbant apie šį aspektą – pasenusi programavimo kalba ar ydinga turinio valdymo sistema, itin pasenusi jos versija, kurios pagrindu sukurta elektroninė parduotuvė.

Ką siūlo WEBIN.LT

Webin.lt komanda siūlo pamąstyti apie galimybę perkurti elektroninę parduotuvę, naudojant naujausius programavimo kalbų ,,Framework‘us“, o ne pasirenkant kitą turinio valdymo sistemą. Tai lemia kelios priežastys. Visų pirma, dažniausiai naudojamos turinio valdymo sistemos turi nemažai trūkumų, kurie sukelia sunkumų, darbuotojams dirbant administracinėje dalyje, importuojant prekes į pačia el. parduotuvę, integruojant mokėjimų sistemas ar kurjerius, bei gali tapti puikia terpe internetiniams virusams plisti, kurie tikrai neigiamai atsiliepia bet kurios elektroninės parduotuvės reputacijai.

Beje, kuo daugiau trūkumų turės Jūsų elektroninė parduotuvė, tuo prasčiau ji bus indeksuojama paieškos sistemose. Apie ypatingą SEO (optimizavimo paieškos sistemoms) svarbą rašėme kitame savo straipsnyje. Jame atskleidėme, kokią didelę reikšmę šis aspektas turi kiekvienam verslui. Todėl, būtina atnaujinti ne tik technines elektroninės parduotuvės charakteristikas, bet ir sukurti kokybiškus SEO tekstus kiekvienam gaminiui, papildyti prekių aprašymus instrukcijomis ir garantijomis, bei sukurti atskirus SEO tekstus kiekvienai parduotuvės kategorijai.

Kas pasensta šabloninėse el.parduotuvėse

Pasensta ne tik turinio valdymo sistemų versijos, parduotuvės dizainas, pasirinkimų išdėstymai, bet ir elektroninės parduotuvės kūrimo procese naudojami sprendimai (mokėjimų įskaitymai, kurjerių tarnybas įtraukiantys moduliai ir pan.), kuriuos bus sunku arba, apskritai, neįmanoma perkelti į atsinaujinusią turinio valdymo sistemą. Pastarosios nuolat atnaujinamos. Todėl dar kartą rekomenduojame kurti unikalią elektroninę parduotuvę, perdarant ją iš pagrindų. Svarbu paminėti, kad, greičiausiai, teks pergalvoti ir parduotuvės dizaino sprendimus bei funkcinį atskirų skilčių išdėstymą pagal naujausias dizaino tendencijas bei patogumą.

Apibendrinant

Apibendrinant, kodėl verta perkurti elektroninę parduotuvę, galima teigti, kad tai reikalinga, siekiant užtikrinti sklandų jos veikimą, platesnes galimybes bei patogumą vartotojui, ir atitikimą SEO reikalavimams. Šių reiškinių visuma užtikrins Jūsų elektroninės parduotuvės sėkmę.